Loutkové divadlo Třemošná


V neděli 17.8.2008 časně ráno jsme vyrazili na 320 kilometrů dlouhou cestu na Moravu do města Šlapanice, kam nás pozvali na zájezdové představení, které se uskutečnilo jako doprovodný program pro děti, v rámci Folklórních slavností.

Fotografie začínají zastávkami na čerpacích stanicích a pokračují stavěním scény. Mimochodem poprvé jsme hráli na přívěsu. A bylo to celkem fajn!:-) Dále jsme si zvěčnili krojovaný průvod a úvod folklórního odpoledne. Potom jsme již hráli naše představení v zadní části městského parku před zaplněným hledištěm. Po představení si děti prohlédly naše loutky a vyzkoušely si i jejich vodění. Samozřejmě následuje zasloužené občerstvení, úklid a odjezd domů.

Děkujeme za pozvání a za milé přijetí. Bylo to u vás moc pěkné a příjemné a věříme, že se zase brzy uvidíme a my u vás zahrajeme naše pohádky.

Fotografie ze zájezdového představení Čert a Káča a Kašpárek v pekle na 76. folklórních slavnostech - Šlapanice - 17. srpna 2008

 


© Loutkové divadlo Třemošná, DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, mobil: 608 855 141, loutkove@divadlotremosna.cz